Intre 19 si 21 septembrie 2014 Asociația Medicală PROMEMORIA, împreună cu Centrul Medical PROMEMORIA, au desfășurat, cu ocazia Zilei Internationale Alzheimer, o campanie de informare și conștientizare desfășurată în parcurile Herăstrău și Cișmigiu din București. În cadrul campaniei medicii Centrului Medical PROMEMORIA au oferit pliante de informare despre boala Alzheimer și au răspuns la întrebări.

Ea este d-na Ionescu. Are o vârstă venerabilă, 82 ani. Viața ei a fost frumoasă, cu o familie minunată. Copiii și nepoții vin să o viziteze o dată la câteva săptămâni, însă după ce aceștia pleacă, viața ei este goală.
La început a avut dificultăți în a realiza în ce zi a săptămânii este, apoi a început să uite nume, chipuri cunoscute, oameni importanți pentru ea. Familia a observant aceste schimbări, iar in urma unui consult a fost diagnosticată cu boala Alzheimer.
Daca cunoști pe cineva ca d-na Ionescu, vino cu această persoană la Centrul Medical PROMEMORIA. In perioada 19-21 septembrie, Asociația Medicală PROMEMORIA, împreună cu Centrul Medical PROMEMORIA, desfășoară o campanie de conștientizare asupra bolilor de memorie. In cadrul acestei campanii, bătrânii pot beneficia de teste specifice în vederea diagnosticării bolilor de memorie.
Având în vedere că locurile sunt limitate, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0726294945 pentru rogramare.

Sambată, 31 mai 2014, Asociația Medicală PROMEMORIA a participat, în calitate de partener, alături de Fundația Principesa Margareta, la o sesiune de informare pentru voluntarii programului Niciodată Singur.
Impreună cu Dr. Codruta Zus și Dr. Cosmin Dugan, voluntarii Programului Niciodată Singur au înțeles ce înseamnă îmbătrânirea normală, dar și care sunt semnele bolilor de memorie.
Mulțumim Fundației Principesa Margareta pentru încrederea acordată și voluntarilor Programului Niciodată Singur pentru căldura și prietenia cu care am fost primiți.

In data de 22 martie 2014 Asociația Medicală PROMEMORIA împreună cu Centrul Medical PROMEMORIA au organizat o discuție deschisă despre cele mai frecvente semne și simptome ale bolilor de memorie.

In urma campaniei de strangere de fonduri prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venituri, familia Gheorghe a beneficiat de consulturi și investigații gratuite în cadrul Centrului Medical PROMEMORIA.

In data de 10 decembrie 2013 Asociația Medicală PROMEMORIA împreună cu Centrul Medical PROMEMORIA au organizat o discuție deschisă despre alimentația pacientului vârstnic și prevenția și îngrijirea escarelor.

In perioada 20-23 septembrie 2013 Asociația Medicală PROMEMORIA, impreună cu Centrul Medical PROMEMORIA, a organizat cu ocazia Zilei Mondiale Alzheimer o campanie de informare și conștientizare desfășurată în parcurile Herăstrău și Cișmigiu din București. În cadrul campaniei medicii Centrului Medical PROMEMORIA au oferit pliante de informare despre boala Alzheimer și au răspuns la întrebări.

Asociația Medicală PROMEMORIA desfășoară o campanie de strângere de fonduri prin redirecționarea a 2% din veniturile de natură salarială, 250.000 MOTIVE PENTRU A DONA.