Despre noi

In ultimele decenii se constată o evoluție către standarde de viață mai ridicate, asistență medicală performantă și rate ale natalității mai scăzute. Rezultatul este un număr mai mare de oameni care trăiesc până la vârste mai înnaintate dar și de creșterea celor care suferă de demențe.
Dintre acestea Boala Alzheimer este cea mai raspandită.
Boala Alzheimer sau demențele nu reprezintă un semn al vârstei înnaintate ci sunt afecțiuni  bine definite care împiedică pacienții să traiască independent și necesită tratament, îngrijire și supraveghere, de cele mai multe ori la domiciliu.
Scopul Asociației medicale PROMEMORIA este de a asigura accesibilitatea tuturor vârstnicilor la informare, diagnosticare, tratament și consilierea celor care îi îngrijesc. Multi pacienți nu beneficiază de suport familal și financiar pentru a avea acces la acestea.
Prin intermediul Asociației medicale PROMEMORIA ne propunem să-i ajutăm pe cei aflați în dificultate să aibă acces la diagnosticare, tratament și îngrijiri acordate de o echipă de  medici, asistenți, îngrijitori specializați.
Ajutați-i pe cei aflați în dificultate pentru a se bucura de o viață plină de amintiri!