Sponsorizare

Ca agent economic puteți decide ca o parte din impozitul companiei să fie direcționat către Asociația Medicală Promemoria.

Printr-un contract de sponsorizare (bani sau obiecte) se poate deduce până la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

Care sunt avantajele dumneavoastră?
Aveți controlul asupra unei părți din banii pe care îi datorați Statului. Puteti alege astfel ca 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei, să fie orientați catre proiecte și campanii.

Asociația Medicală PROMEMORIA  asigură direcționarea fondurilor către campaniile și proiectele pe care le derulează. Asociația Medicală PROMEMORIA  urmărește o ilustrare cât mai clară și transparentă a activitîții sale prin intermediul site-ului și a newsletterelor.

Daca doriți să sponsorizați o campanie sau un proiect al asociației sau aveți nevoie de mai multe informații referitoare la sponsorizări, contactati-ne!

Extras Cod fiscal:

Art.21 (4) p) ... contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

1. 3 la mie din cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul «cifra de afaceri» această limită se determină potrivit normelor;

2. 20% din impozitul pe profit datorat.

Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe profit, potrivit prevederilor prezentei litere, se reportează în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea înregistrării acestora, în aceleaşi condiţii, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit.

Asociația Medicală PROMEMORIA
Sediu Social: B-dul Ion Mihalache nr 174, sector 1 , București
Certificat de Inscriere a Persoanei Juridice fără Scop Patrimonial nr 194/05.12.2012
CIF:31064683